Surlinio logo

WaaS van Surlinio™

Websites

Elke website heeft zijn unieke karakter. Met trots kunnen we zeggen dat we al voor meer dan 600 organisaties hoogwaardige, razendsnelle, en mobiel-geoptimaliseerde websites hebben gecreëerd die ook nog eens makkelijk te vinden zijn. Voor een vast bedrag per maand krijg je van ons een complete website, zonder verborgen kosten - nu of in de toekomst. Dit bedrag dekt alles: het bouwen, de hosting, ondersteuning en aanpassingen. En hoewel ons team meestal de site-updates verzorgt, als je liever zelf wijzigingen aanbrengt, dan zorgen we ervoor dat je een met een Content Management Systeem alles zelf kunt aanpassen.

Je kunt gerust zeggen dat we je online volledig ontzorgen en ondersteunen.

Meer over websites

"Surlinio heeft twee websites voor mij gemaakt en ik ben zeer tevreden. Het contact verliep prettig en persoonlijk, en vragen of aanpassingen werden snel afgehandeld. Onlangs hebben we ook een tweede op maat gemaakte website bij Surlinio laten maken, die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook snel laadt en goed werkt. Kortom, ik kan dit bedrijf echt aanbevelen."

Hans Lepelaar, Dangremond


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

Webshops

Surlinio bouwt webshops op basis van het Prestashop platform. Ook voor een shop betaal je een vast bedrag per maand, en daarin zijn de bouw, hosting, support en wijzigingen inbegrepen.

De webshops die door Surlinio™ gebouwd zijn draaien op dit moment gezamenlijk een omzet van meer dan € 500.000 per maand.

Dat betekent voor jou dat je een schaalbaar en eenvoudig aan te passen online verkoopplatform krijgt, gebaseerd op solide technologie. Met de juiste marketing rondom je shop kan je alle aanvragen aan.

Online verkopen

Apps

Heb je een goed idee voor een app? Neem contact met ons op. Vinden we het een heel goed idee, dan participeren we in de ontwikkelkosten. Waar we vroeger apps bouwden voor iOS en Android, doen we dat nu op basis van website technologie.

Voor jou betekent het dat je app op alle mobiele platforms werkt, iedereen altijd de laatste versie gebruikt, en dat de kosten beheersbaar blijven.

In de meest gevallen kunnen we je App ook 'App as a Service' aanbieden.

Meer over apps

Chatbots

Het voordeel van een chatbot ligt in de de efficiëntie die het biedt. Chatbots zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, waardoor gebruikers op elk moment ondersteuning kunnen krijgen zonder te hoeven wachten op menselijke tussenkomst. Ze kunnen onmiddellijk reageren op de vragen van gebruikers, wat de wachttijd voor antwoorden aanzienlijk vermindert in vergelijking met traditionele klantenservices.

Voor jou betekent het dat je je serviceniveau onmiddelijk verhoogt, terwijl wij evoor zorgen dat je bot, naarmate het aantal interacties groeit, ook echt op alle relevante vragen kan geaven.

Onze bots

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

"Surlinio heeft vanaf het begin een goede indruk op mij gemaakt. Het contact verloopt uitstekend, ze zijn altijd bereikbaar en bieden een goede service.."

Jerry Stassart, Röttgering NVM Makelaars


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

Gratis scan

Ben je benieuwd of je website beter kan? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website beheerder. Kost niets en is zo aangevraagd!

Doe de gratis scan

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

2024 Surlinio Surlinio™