Surlinio logo

ZOIP

Virtuele tour

Laat Zoom en traditionele presentaties achter je. Met Let’s Zoip nodig je bezoekers en partners uit voor een virtuele ontdekkingstocht binnen jouw organisatie. Laat op een interactieve en boeiende manier je locaties, producten of productieprocessen zien in je persoonlijke virtuele ruimte.

Voor de internationale sales- of marketingexpert is een virtuele rondleiding via Let’s Zoip dé oplossing. Het stelt je in staat om altijd open en toegankelijk te zijn met jouw virtuele open dag of showroom.

"Het Surlinio team staat altijd klaar om vragen en problemen op te lossen, en het doorgeven van wijzigingen is zeer eenvoudig. Dankzij Surlinio heeft Brasserie Berlage nu een prachtige website die onze gasten graag bezoeken. Wij bevelen Surlinio ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige website."

Mirjam Steenbrink, Brasserie Berlage


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

"Surlinio beschikt over veel kennis, biedt een ontzorgende service en reageert snel op verzoeken. Met slechts één telefoontje wordt alles geregeld."

Herman Smit, De Pier Scheveningen


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

Online meetings en events

Waarom de wereld over vliegen voor een internationale salesmeeting als het ook online kan? Met Let’s Zoip verwelkom je zakelijke contacten, zowel lokaal als internationaal, comfortabel vanuit je eigen werkplek.

Jouw online evenement biedt hoogwaardige VR/3D of 360° beelden met diverse aanvullende features. Gebruik een editor om eenvoudig video's toe te voegen of de navigatiepaden in de tour aan te passen. Nodig deelnemers uit voor een virtuele tour met een live videogesprek via de live bezoekerspagina. Bezoekers hebben ook de optie om zelf een chat te starten met beschikbare medewerkers. Jouw virtuele omgeving is met slechts één link toegankelijk voor iedereen, ongeacht of ze een laptop, mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Meer weten? Neem contact op

2024 Surlinio Surlinio™