ZOIP

Virtuele tour

Laat Zoom en traditionele presentaties achter je. Met Let’s Zoip nodig je bezoekers en partners uit voor een virtuele ontdekkingstocht binnen jouw organisatie. Laat op een interactieve en boeiende manier je locaties, producten of productieprocessen zien in je persoonlijke virtuele ruimte.

Voor de internationale sales- of marketingexpert is een virtuele rondleiding via Let’s Zoip dé oplossing. Het stelt je in staat om altijd open en toegankelijk te zijn met jouw virtuele open dag of showroom.

"Dit bedrijf doet alles om hun klanten tevreden te stellen. Verzoeken om aanpassingen aan de website worden altijd snel opgepakt en uitgevoerd. De medewerkers en directie zijn vriendelijk en betrokken. Kortom, een fijn bedrijf om mee samen te werken."

Herma Hessing, Recherchebureau Incognito


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot
Big Bags Direct
Big Bags Direct
Lever- en pancreascentrum
Lever- en pancreascentrum
Rootz
Rootz
Huygenskwartier Voorburg
Huygenskwartier Voorburg

"Vragen snel en adequaat beantwoord. Mooie creatieve oplossing bedacht voor vraag over logo-presentatie"

Victor van der Valk, Discare


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot

Online meetings en events

Waarom de wereld over vliegen voor een internationale salesmeeting als het ook online kan? Met Let’s Zoip verwelkom je zakelijke contacten, zowel lokaal als internationaal, comfortabel vanuit je eigen werkplek.

Jouw online evenement biedt hoogwaardige VR/3D of 360° beelden met diverse aanvullende features. Gebruik een editor om eenvoudig video's toe te voegen of de navigatiepaden in de tour aan te passen. Nodig deelnemers uit voor een virtuele tour met een live videogesprek via de live bezoekerspagina. Bezoekers hebben ook de optie om zelf een chat te starten met beschikbare medewerkers. Jouw virtuele omgeving is met slechts één link toegankelijk voor iedereen, ongeacht of ze een laptop, mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Mondzorg De Kleine Wetering
Mondzorg De Kleine Wetering
Beach Stadium
Beach Stadium
Levernetwerk
Levernetwerk
VAAZ styling
VAAZ styling
2023 Surlinio Surlinio™