Webshops

Prestashop Webshops

Bij Surlinio geloven we in krachtige e-commerce oplossingen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van webshops via het gerenommeerde Prestashop-platform. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online winkelervaring voor jouw klanten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een vast bedrag per maand leveren we niet alleen een op maat gemaakte webshop, maar nemen we ook de zorgen voor hosting, technische support en eventuele aanpassingen uit handen.

"Een fantastisch bedrijf met zeer behulpzame, meedenkende en professionele medewerkers. Verzoeken tot aanpassingen aan de website worden razendsnel doorgevoerd en er wordt altijd meegedacht. Niets is teveel gevraagd. Bovendien zijn de kosten overzichtelijk en het maandabonnement oprecht aan te bevelen!"

Barry Verbeek, Beekman & Verbeek


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot
Huygenskwartier Voorburg
Huygenskwartier Voorburg
Mercure Den Haag
Mercure Den Haag
Recherchebureau Incognito
Recherchebureau Incognito
Tonton Regenton
Tonton Regenton

"Vragen snel en adequaat beantwoord. Mooie creatieve oplossing bedacht voor vraag over logo-presentatie"

Victor van der Valk, Discare


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot

E-commerce partner

Wat betekent dit concreet voor jou? Het betekent dat je kunt profiteren van een online verkoopplatform dat niet alleen robuust is, maar ook enorm schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Onze webshops, gebouwd op de solide fundamenten van Prestashop, zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van je verkopen.

Wanneer je jouw webshop combineert met een doordachte marketingstrategie, ben je verzekerd van een platform dat klaarstaat om elke toestroom van klantaanvragen te verwerken. Met Surlinio aan je zijde heb je niet alleen een webshop, maar een complete e-commerce partner.

Coffee Works
Coffee Works
MY Horeca
MY Horeca
Facetec
Facetec
Röttgering NVM Makelaars
Röttgering NVM Makelaars
2023 Surlinio Surlinio™