Webshops

Prestashop Webshops

Bij Surlinio geloven we in krachtige e-commerce oplossingen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van webshops via het gerenommeerde Prestashop-platform. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online winkelervaring voor jouw klanten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een vast bedrag per maand leveren we niet alleen een op maat gemaakte webshop, maar nemen we ook de zorgen voor hosting, technische support en eventuele aanpassingen uit handen.

"Altijd direct beschikbaar voor alle vragen en snelle, vriendelijke service! Ik ben tevreden met Surlinio!"

Kelly Navarro-Paternot, VAAZ Zoveel meer


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot
Jazz in de Regentes
Jazz in de Regentes
La Liguria
La Liguria
Westdijk Onderhoud
Westdijk Onderhoud
De echte loodgieter
De echte loodgieter

"Wij werken sinds de start van onze bedrijven met Surlinio. En heel eerlijk: Surlinio is voor ons echt een uitkomst. Ze zijn snel, altijd bereikbaar en betaalbaar. Ik ben meer dan tevreden over hun diensten. Sören is de beste website bouwer van het noordelijk halfrond."

Patrick van Aller, Kinsbergen


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot

E-commerce partner

Wat betekent dit concreet voor jou? Het betekent dat je kunt profiteren van een online verkoopplatform dat niet alleen robuust is, maar ook enorm schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Onze webshops, gebouwd op de solide fundamenten van Prestashop, zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van je verkopen.

Wanneer je jouw webshop combineert met een doordachte marketingstrategie, ben je verzekerd van een platform dat klaarstaat om elke toestroom van klantaanvragen te verwerken. Met Surlinio aan je zijde heb je niet alleen een webshop, maar een complete e-commerce partner.

Tonton Regenton
Tonton Regenton
Lindobeach
Lindobeach
Noordeinde
Noordeinde
SB Interieur
SB Interieur
2023 Surlinio Surlinio™