Hoe koppel ik Facebook met Instagram?

Je moet allereerst beheerder of redacteur zijn om de Facebookpagina en Instagram account te koppelen of los te koppelen. Bekijk hier hoe je beheerder of redacteur kunt worden. Ben je al beheerder? Volg dan de stappen hieronder.

Stap 1

Ga naar de instellingen van je Facebookpagina. Klik in het menu links onderaan op 'instellingen'.

Stap 2

Je bent nu bij pagina-instellingen. Klik hier op het kopje ‘Instagram’.

Hoe koppel ik Facebook met Instagram?

Stap 3

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op aanmelden. Na het koppelen kun je als beheerder en redacteur het volgende doen:

• De details van je Instagram account bewerken op Facebook (bijvoorbeeld de naam en contactgegevens)
  • Instagram posts inplannen
  • Instagram advertenties maken vanaf Facebook

Niet gelukt? Bel ons op 070 - 4161756 of stuur een e-mail naar: support.

Gerelateerde vragen

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?
Hoe kan ik iemand toevoegen aan de bedrijfsmanager via Facebook?

Terug naar support

Doe de gratis scan

Ben je benieuwd of je website of social media beter kunnen? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website/social media beheerder. Kost niets en is zo gedaan!

Gratis scan

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente spookfacturen, het laatste tech nieuws, evenementen en onze gratis workshops. Uitschrijven kan altijd en we beloven je dat we je gegevens met niemand delen.