Hoe bekijk ik mijn e-mail online?

Je gaat naar de directory roundcube op je website. Dus als je website www.jouwdomein.nl is, ga je naar www.jouwdomein.nl/roundcube. Als het goed is krijg je nu een inlogscherm te zien:

Roundcube

Vul bij username je volledige emailadres in (bv. hans@jouwdomein.nl), en bij password het wachtwoord van je e-mail account. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kunnen wij je wachtwoord voor je resetten. Als het gelukt is zie je nu je inbox.

Niet gelukt? Bel ons op 070 - 4161756 of stuur een e-mail naar: support.

Gerelateerde vragen

E-mail instelllen op Outlook (2016)
E-mail instelllen op Windows 10 mail
E-mail instelllen op iPhone
E-mail instelllen op Mac
E-mail instelllen op android mail app (samsung)
E-mail instelllen op android gmail app

Terug naar support

Doe de gratis scan

Ben je benieuwd of je website of social media beter kunnen? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website/social media beheerder. Kost niets en is zo gedaan!

Gratis scan

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente spookfacturen, het laatste tech nieuws, evenementen en onze gratis workshops. Uitschrijven kan altijd en we beloven je dat we je gegevens met niemand delen.