E-mail instelllen op android mail app (samsung)

Stap 1

Maak een nieuw account.

Stap 2

Vul e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3

Selecteer IMAP.

Stap 4

Kijk of de gebruikersnaam het gehele e-mailadres is, zo niet pas deze aan naar gehele emailadres.

Step4

Stap 5

Kijk bij de uitgaande server of de gebruikersnaam het gehele e-mailadres is. Zo niet pas deze aan.

Step5

Doe de gratis scan

Ben je benieuwd of je website of social media beter kunnen? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website/social media beheerder. Kost niets en is zo gedaan!

Gratis scan

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente spookfacturen, het laatste tech nieuws, evenementen en onze gratis workshops. Uitschrijven kan altijd en we beloven je dat we je gegevens met niemand delen.