E-mail instelllen op android gmail app

Stap 1

Voeg een nieuw mail account toe (selecteer other of anders).

Step1

Stap 2

Vul je e-mail adres in.

Step2

Stap 3

Selecteer IMAP.

Step3

Stap 4

Vul je wachtwoord in.

Step4

Stap 5

Klik op 'volgende'.

Step5

Stap 6

Klik op volgende.

Step6

Stap 7

Persoonlijke voorkeuren.

Step7

Stap 8

Klaar!

Step8

Doe de gratis scan

Ben je benieuwd of je website of social media beter kunnen? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website/social media beheerder. Kost niets en is zo gedaan!

Gratis scan

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente spookfacturen, het laatste tech nieuws, evenementen en onze gratis workshops. Uitschrijven kan altijd en we beloven je dat we je gegevens met niemand delen.